Hirdetés

Hawken - három év után leállnak a PC-s szerverek

|

A Hawken csapata ma bejelentette, hogy pár hónapon belül lekapcsolja a PC-s változatot, és átszervezi tevékenységét.

Hirdetés

A Hawken egy free-to-play multis játék, amiben óriási gépekkel ölthettük egymást egy lepusztult világban. 2014 márciusa óta játszható Steamen, de igazán nagy érdeklődés soha nem övezte.

Hirdetés

A SteamCharts adatai alapján a kezdeti 8,5 ezres felhasználói bázis (ami önmagában nem túl nagy) a mai napig szinte folyamatosan csökkent, és eljutott oda, hogy az elmúlt 24 órában az egyszerre játszó játékosok maximális száma 138 volt. Májusban megpróbáltak lökni rajta egyet, láthatóan sikertelenül. Ennek ismeretében érthető, miért döntött úgy a csapat, hogy január 2-án leállítja a szervereket, és a mai naptól fogva egyik DLC-t sem lehet megvásárolni. A közleményben azt írták, másra fognak koncentrálni a jövőben, és mivel a konzolos változatok úgy tűnik, életben maradnak, valószínűleg azok fejlesztésébe tesznek több energiát.

Játszottatok vele? Mi lehetett az oka, hogy nem talált nagy közönségre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)