Hirdetés

Hawken - mechérkezett a Technikus lépegető

|

Az új típus leginkább a Team Fortress 2 Szanitécéhez hasonlít, a több tonna fémtől eltekintve.

Hirdetés

Jason Hughes-t, a játék producerét az idei GDC-n ültették le egy zajos helyre, hogy meséljen az Nvidia nyújtotta lehetőségekről és az új kasztról.

A videóban persze nem csak az interjú látható, hanem jó kis Hawken gameplay is - a környezet pusztíthatósága lenyűgöző, főleg annak tudatában, hogy free to play játékról van szó.

A nyílt béta már elkezdődött, nincs más dolgotok, mint ellátogatni a hivatalos oldalra és beregisztrálni. Sőt, a gyorsabb fejlesztésben még segíthetünk is: amennyiben ide beírjátok a GAMESTAR_HAWKEN kódot, 10.000 Hawken kredit üti a markotokat.

Ne felejtsétek továbbá kreatív versenyeinket sem, ahol értékes nyeremények várják a legügyesebbeket: akik a legjobb mecheket tervezik, Logitech perifériákkal gazdagodhatnak, míg azok, akik összehoznak egy ütős fél perces videót, Nvidia kártyákat nyerhetnek. Határidő: április 11. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)