Hirdetés

Hawken - nyakunkon a konzolos megjelenés

|

Az óriás robotos online játék Xbox One-on és Playstation 4-en is tiszteletét teszi, és nem is kell már rá túlzottan sokat várni.

Hirdetés

Az ingyenesen játszható Hawken-ben hatalmas mechákat irányítva feszülhetnek egymásnak a játékosok, hamarosan pedig az újgenerációs konzol tulajdonosai közéjük tartoznak majd. Ahogy azt az E3 alkalmával bejelentették, tényleg nem kell sokat várni a konzolos portra.

Xbox One-on július 1-én, míg Playstation 4-re július 8-án válik elérhetővé a Hawken. A jelenlegi PC-s verziót portolják, vagyis minden frissítéssel együtt érkezik konzolokra a játék.

A fönt látható videóban a fejlesztők a különféle robotokról, a játékmenetről és a Hawken világának történetéről is beszélnek. Érdemes belekukkantani.

Nektek hogy tetszik a Hawken?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)