Hirdetés

Hawken - Oculus Rift támogatással jelenik meg

|

Egy Meches játék, amely támogatja a legújabb VR sisakot? Érdekesnek tűnik.

Hirdetés

Akik már kipróbálták az Oculus Riftet, azok nagyon lelkesen mesélnek arról, hogy a szemüveghez készített Doom III BFG mennyire elképesztő úgy, hogy az ember totál benne érzi magát a játékban.

A Hawken (egy kis GamesConos játékmenet itt, a linkre kattintva tekinthető meg), amely egy igen komoly meches cím szinte arra született, hogy VR sisakkal is játszható legyen - ugyanis egy mech pilótájaként eleve elképzelhető, hogy hasonló sisakot kéne hordani. Itt természetesnek látszik, hogy úgy is körül tudsz nézni, hogy azt a géped fegyverei nem követik: ez a Doom III esetében elég furcsa volt többeknek. S akkor még nem is beszéltünk a szemüvegre vetített adatokról, amelyek még hitelesebbé teszik majd a Hawkent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)