Hirdetés

Hawken - csak Steamen ölhetjük majd egymást

|

Az egyébként is sikeres MMOFPS mától már a Steam elektronikus üzletén keresztül is letölthető. Ez miért is jó nekünk?

Hirdetés

Az Adhesive Games emberei gondoltak egy merészet, és a nagy sikerű multi lövöldéjüket átköltöztették a Steam rendszerébe. A Hawken mostantól csak a Valve bolti felületén keresztül fog működni, tehát ha régebbi klienssel rendelkeztek, azt törölhetitek is.

Most jön a csavar: jelenleg a Hawken csak Early Access keretében szerezhető be. Ez azt jelenti, hogy a Steam klienst nem tölthetik le új játékosok, csak akkor, ha megvásárolják a 27,99 eurós Nemesis csomagot. Bár ez rengeteg hasznos eszközzel látja el a kezdő pilótákat, elképzelhető, hogy lesz, aki nem örül majd ennek a változásnak. A veteránoknak azonban nincs mitől tartaniuk.

Aki már korábban regisztrált magának accountot a napokban kellett, hogy kapjon emailben egy aktivációs kulcsot, melyet a Steam profilotokhoz hozzáadva le is tölthetitek az új klienst. Az Early Access időszak lejárta után a játék átkerül majd a Free 2 Play szekcióba, ahonnan már az új játékosok is ingyenesen tölthetik le a Hawkent.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)