Hirdetés

Hawken - mégsem hal meg a projekt

|

Már azt hittük, hogy sosem leli meg a kiutat az Early Access bugyraiból a Hawken, de a Reloaded Games felkarolta a projektet.

Hirdetés

Az All Points Bulletin:Reloaded fejlesztőcsapata megszerezte a jogait a Hawken címen futó mechszimulátornak, és azt ígérik, hogy hamarosan rengeteg javítás érkezik.

Majdnem egy éve teljes csend honol a Hawken háza táján, éppen ezért mondhatjuk, hogy a lehető legjobb hírt kaptuk a játékkal kapcsolatban. Joshua Claunsen, a K2 Network (amely egyébként a Reloaded Games szülővállalata) producere megerősítette a tulajdonosváltást a játék hivatalos Facebook oldalán.

"Nagy izgatottsággal jelentem be, hogy a Reloaded Games az új birtokosa a Hawken jogainak. Hatalmas megtiszteltetés, hogy részesei lehetünk a Hawken univerzumának, és szeretnénk sikeressé tenni a játékot.". A fejlesztőcsapat hamarosan megkezdi a játék foltozását, a régóta megígért javítások pedig folyamatosan jönnek majd a Hawkenhez. A hosszú ideje jelenlévő problémák közé tartozik a jelszócsere rendszer néhány hibája, valamint a fórum és a back-end struktúra helyrerázása. 

A Hawken eredeti kiadója a Meteor Entertainment volt, ám 2014-ben a Seattle-ben található irodájukat bezárták és átcsoportosították a Los Angeles-i stúdióba. Az akkori CEO, Mark Long azonnal lemondott, helyét pedig a CPO, Bill Wagner vette át. Long azután csatlakozott a csapathoz, miután elhagyta a mára már becsődölt Zombie Entertainment brigádját, akik a Blacklight:Retribution fejlesztői voltak, náluk társalapítóként és CEO-ként tevékenykedett. A Hawken nyílt bétája még 2012-ben indult, majd később bekerült a Steam Early Access felhozatalába. Kíváncsian várjuk, mennyi valósul meg a Reloaded Games ötleteiből.

Ti próbáltátok már a Hawkent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)