Hirdetés

Hawken - karácsonykor is szétlövöm a hátsódat

|

A Hawken szerverein is leesett az első hó, és a karácsonyi event-en kívül egy új pályát is hozott magával.

Hirdetés

Cirka egy hónapja kaptunk meg az Invasion névre keresztelt update-et, így már éppen ideje volt, hogy a srácok valami újjal rukkoljanak elő. Az Adhesive Games munkatársai természetesen nem akartak csalódást okozni, egy ütős kis frissítéssel álltak elő az év végére.

Az update-nek köszönhetően bekerült az új Wreckage map, amelyen egy lezuhant űrhajót változtatunk csatatérré. A pálya Deathmatch, Team Deathmatch, Siege, és Missile Assault módokban érhető el, és tartogat néhány meglepetést számunkra. Ezen kívül mech típusonként egy-egy új dizájnra, valamint hajtóműre és egy új javító drónra is futotta a fejlesztők idejéből. Az update természetesen számos javítást is tartalmaz, amelyek többek közt a kamerakezelést és a csapatszervezést is érintik.

Mindemellett kapunk egy karácsonyi event-et is, melynek keretein belül a Last Echo map új köntösbe öltözik, és egészen január 2-ig új kalandokat is kínál majd. Ti örültök az év végi Hawken update-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)