Hirdetés

Hazánkban nem jár a második rész a PS3-as Saints Row: The Third mellé

|

A világ számos országában PlayStation 3-ra éri meg igazán megvenni az újabb Saints Row epizódot.

Hirdetés

Kontinensünkön tegnap jelent meg a Saints Row: The Third, a THQ és a Volition válasza a GTA sorozatra, ami elsősorban annak köszönheti sikerét, hogy egyetlen pillanatig sem próbálja komolyan venni önmagát, így inkább tekinthetünk rá paródiaként, mint klónként. Miközben a PC-s kiadás még egy hónapra van, addig a konzolos változatot túlnyomórészt pozitív fogadtatásban részesítette a sajtó, és könnyen előfordulhat, hogy a THQ történetének legjobban fogyó játéka kopogtat az ajtónkon.



Aki felvéste már a méteres lila dildót és egyéb agyament fegyvereket felvonultató alkotást listájára, és rendelkezik PS3-mal a PC és/vagy az X360 mellett, annak nyilván a Sony-féle változat lesz a legszimpatikusabb, hiszen egy exkluzív megállapodás következtében a Saints Row: The Third mellé a megjelenéstől számított 90 napig letölthető az Online Pass aktiválásával a Saints Row 2 PSN-ről.



Az eredetileg az Egyesült Államokra korlátozott akciót a felek végül több más országra is kiterjesztették, amelyek listáját alant olvashatjátok.

Az ajándék



Ausztrália
Ausztria
Belgium
Cseh Köztársaság
Dánia
Dél-Afrikai Köztársaság
Egyesült Arab Emirátusok
Egyesült Királyság
Finnország
Franciaország
Görögország
Hollandia
Írország
Izrael
Lengyelország
Luxemburg
Németország
Norvégia
Olaszország
Oroszország
Portugália
Spanyolország
Svájc
Svédország
Szaúd-Arábia
Szlovénia
Törökország
Ukrajna
Új-Zéland

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)