Hirdetés

Hazavágta az Xbox One-okat az Insider-program frissítése

|

Fekete képernyő fogadta a pórul járt felhasználókat.

Hirdetés

Az Xbox 360 konzolok millióit kinyíró "3 LED-es hiba" anno gyermekek, tinédzserek és munka utáni lazításra vágyó felnőttek egész generációját traumatizálta, a Microsoftnak pedig rengeteg pénzébe került, hogy helyreállítsa a márka becsületét.

Hasonlóan súlyos problémára szerencsére azóta sem volt példa a zöld térfélen, kisebb malőrök viszont becsúszhatnak, most éppen az Xbox One-okat vágta haza egy szoftveres frissítés.

Hirdetés

A hiba szerencsére csak a szoftverek és funkciók tesztelésére szolgáló Xbox Insider Program egyes (béta-szintű) tagjait érinti, akiket bekapcsoláskor fekete képernyő fogad. Az anomália sajnos a jó öreg ki-bekapcsolós trükkel sem múlik el, kizárólag a gyári visszaállítás segít, ami viszont használható képernyő híján csak az USB flash módszerrel lehetséges.

Az Xbox hivatalos oldalán olvasható leírás alapján a problémát az augusztus 17-i 2108.210816-1740-es és az augusztus 20-i 2109.210818-2135-ös frissítés is javítja, a tegnap kiadott 2109.210820-1630-as update megjegyzéseiben pedig már nem is szerepel a hiba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)