Hirdetés

Haze - Csakis PS3-ra!!

|

Az idei Wembley-ben rendezett Play.com rendezvényen a Haze is tiszteletét tette, melyről megtudtuk a nagy igazságot...

Hirdetés

...az igazságot, mely szerint a Free Radical és a francia UbiSoft vaskos dollármilliók fejében lemondott azon lehetőségről, hogy valaha elkészítse a nektárral nyakon öntött Haze-t PS3-on kívül más platformra is. 

haze4.jpg
 

Pedig az ősidőkben még egészen máshonnan fújt a haraszt. A srácok először multiplatformban gondolkodtak, majd egyik pillanatról a másikra kitalálták, hogy a megannyi csúszást elszenvedett játékukat először PS3-exkluzív matériaként dobják piacra, majd pár hónappal később állnak elő a PC-s és X360-as porttal. Az idei Play.com rendezvényen a UbiSoft jelen lévő két embere már teljesen mást nyilatkozott és elárulták, hogy soha az életben nem fog elkészülni a Haze más platformra. 

Megjelenés május végén!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)