Hirdetés

Hazen: The Dark Whispers bejelentés

|

Ki hitte volna, hogy még szenteste is játékbejelentésnek lehetünk tanúi? Most örülök igazán, hogy nem fogadtam.

Hirdetés

Ortodox bolgárokról lévén szó, nem kellett volna meglepődnöm, de elsőre még nem figyeltem arra, hogy melyik csapat követte el eme "szentségtörést". Aztán persze rájöttem, hogy csak nekem nem tűnt fel, hogy a bejelentésre már jóval korábban sor került. Mea culpa, kedveskéim. A Hazen: The Dark Whispers akció-RPG lesz, ha egyszer elkészül, tehát a Diablo által kikövezett, majd a Sacred és a Titan Quest által tovább építgetett hack & slash ösvényen halad tovább. A Dimensity-t fejlesztő Dagger Games Studio epizodikus formában kívánja piacra dobni soron következő játékát. A tervek szerint mindegyik epizód felér egy teljes értékű játékkal, elegendő játékidőt, változatosságot és az újrajátszhatóság erényét birtokolva.

Hazen: The Dark Whispers - 10. kp Hazen: The Dark Whispers - 9. kp Hazen: The Dark Whispers - 8. kp Hazen: The Dark Whispers - 7. kp Hazen: The Dark Whispers - 6. kp Hazen: The Dark Whispers - 5. kp Hazen: The Dark Whispers - 4. kp Hazen: The Dark Whispers - 3. kp Hazen: The Dark Whispers - 2. kp Hazen: The Dark Whispers - 1. kp



- Ahogy érkeznek az újabb és újabb epizódok, úgy szélesedik a játékos lehetőségeinek köre, s úgy halmozódnak a játékbeli tartalmak.
- Továbbfejlesztett harcrendszert kapunk, csak épp azt nem részletezték, hogy honnan fejlesztették és hova tovább.
- Több ezer közönséges, mágikus, ősi, egyedi, szettbe tartozó, különleges tervezésű és egyéb jelzővel illetett tárgyat használhatunk boldogulásunk érdekében.
- Egy rakás különleges mozdulat (kombók) adják meg annak lehetőségét, hogy ősi tekercseket fedezzünk fel, s ezeket ellenségeink kárára használjuk. (Ez utóbbi mondatot eredetileg fogalmazták így, ne engem kárhoztassatok, ha nem lelitek értelmét.)
- Szabadon fejleszthetjük karakterünket, mármint játékstílusunkhoz illeszkedve. Harcos, mágus, íjász, vagy bármi egyéb.
Az első epizód megjelenésére 2009. első negyedévében számíthatunk.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)