Hirdetés

Házteszt: Xoxide Z40-Insight

|

ZC távollétében úgy döntöttem, hírezek egy kicsit, de mivel eléggé le vagyok merülve, túl sok jóra ne számítsatok. Kezdjük egy házteszttel: Köztudomású, hogy én házőrült vagyok, ezért el is mentem a szóban forgó weboldalra, ahol egy teljesen átlagos toronyház fogadott, oldalába vágott ablakkal és kék neonnal (persze, nem mintha nálunk akárcsak ilyet lehetne kapni). Így aztán leginkább a leírás első mondata hatott meg, amely így szólt: Először is köszönetet szeretnék mondani magamnak, amiért felkeltem végre a lusta seggemről. Nahát, ez akár az én mottóm is lehetne, de én még ülök rajta. (Remélem, híreinket semmilyen komoly orgánum nem veszi át, hehe).

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)