Hirdetés

HD-ben érkezik a Devil May Cry első három része

|

Lehet démonokat lőni, vagy pengével aprítani - a 2000-es évek egyik legnagyobb konzolos slágere most HD felbontásban játszható újra. És ez még nem minden.

Hirdetés

A Capcom nemrég jelentette be, hogy a mostanában divatos újrakiadások (HD képminőségre felhúzott verziók, mint pl. a Resident Evil 4 és a Code Veronica X, a God of War, a Metal Gear Solid, a Splinter Cell, valamint a Prince of Persia) sorába a Devil May Cry sorozatot is beállítja (nem túl meglepő módon Devil May Cry HD Collection névvel), a jövő év elején kaparinthatjuk meg a dobozos verziót 40 dolláros (jelenleg ez kb. 8600 forint) áron.

A kiadó beszámolója szerint Dante kalandjait HD minőségre felturbózva élhetjük újra PlayStation 3-on és Xbox 360-on egyaránt, a kollekcióban a Devil May Cry, a Devil May Cry 2, és a Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition kap helyet (ez a 2006-ban kiadott Devil May Cry 3 bővített kiadás természetesen).

Ha mindez nem lenne elég a mohó vásárlóerőnek, a vállalat azt is tervezi, hogy egy Devil May Cry rebootot is indít, a Ninja Theory csapatot bízták meg a fejlesztési munkákkal - megjelenés valamikor 2012-ben. Arról nincs hír, hogy ez már új konzolgenerációs játék lesz-e, de szerintünk ez sincs kizárva.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)