Hirdetés

Most ingyen a miénk lehet egy jópofa partijáték

|

Ha valami könnyed és mókás kikapcsolódásra vágytok, akkor feltétlenül javasolt lecsapni erre az ajánlatra.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban kapott ingyenes játékokból már azok is szép kis gyűjteményt rakhattak össze maguknak, akik amúgy alaposan megfontolják, mire költenek. Ezúttal kivételesen nem az Epic Games Store-tól, hanem egy másik nagy ajándékozótól érkezett a váratlan, ám annál kedvesebb meglepetés. Már eddig is elég sok játékot tölthettünk le ingyen a Humble Bundle jóvoltából, emiatt sejthető volt, hogy előbb utóbb folytatódik az adakozás, de örülünk, hogy nem is kellett sokat várnunk az első 2020-as fecskére.

Hirdetés

Ez alkalommal a Headsnatchers című partijátékot adhatjuk hozzá teljesen díjmentesen Steam-könyvtárunkhoz. A helyi és online többjátékos módokkal rendelkező alkotásban a játékosoknak egymás fejét kell elcsenniük ahhoz, hogy nyerhessenek, tehát gondolhatjátok, mennyire őrült meccsekkel találkozhatunk benne. Ha már régóta kerestetek valami olyasmit, amit együtt játszhattok a pajtásokkal, akkor mindenképp érdemes bezsebelni az ajándékot. Ehhez pedig mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok ide, néhány kattintással feliratkoztok a Humbe Bundle hírlevelére, és máris vihetitek. Viszont ne feledjétek, a promóció január 12-én véget ér, szóval nem érdemes sokáig halogatni a dolgot.

Ti kipróbáltátok már a Headsnatcherst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)