Hirdetés

Heart of the Swarm előrendelés: ingyen ajándék GameStarral és poszterrel!

|

Még érdemes nálunk előrendelni a StarCraft 2: Heart of the Swarmot, hiszen egy ingyenes GameStar magazint és egy HotS posztert kapsz mellé ajándékba!

Hirdetés

Akár a gyűjtői kiadásra, akár a sima verzióra fáj a fogad, még érdemes átgondolni, hogy a GameStartól rendeld meg a StarCraft 2 új kiegészítő lemezét, ugyanis olyan ajándékcsomag jár hozzá, amelyet sehol máshol nem kaphatsz meg.


Az alapcsomag ára 9490, míg a gyűjtőié 15990 forint, viszont bármelyiket is választod, mindenképpen meg kapod mellé az ingyenes GameStar magazint (melynek ára egyébként újságárusoknál 1995 Ft.), illetve a HotS posztert, melynek értéke egy rajongó számára felbecsülhetetlen.

Ha meggyőző ajánlatunk meggyőzőtt, akkor egy nagyon pöpecül összerakott kis aloldalon keresztül már meg is rendelheted a neked tetsző játékot.

A megjelenési időpont március 12., szóval ha most rendeled meg, akkor már a megjelenéskor csöngethet nálad a futár az extrákkal bővelkedő csomaggal.

Ja és persze lesz Heart of the Swarm launch party is, amiről egy külön cikk is szól, melyet HP kolléga külön kérésére ide is belinkelek, mert ettől lesz boldog. Meg otthon fekszik betegen, hátha ez kell neki már csak ahhoz, hogy meggyógyuljon.

Jobbulást, HP!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)