Hirdetés

Hearthstone - jelmezbe bújt hősökkel és ajándékokkal jön a halloween

|

A Blizzard természetesen a kártyás mókából sem hagyja ki az ünneplést, és készül néhány meglepetéssel a játékosoknak.

Hirdetés

Már elérhető az új warlock hős a Hearthstone-ban, de a fejlesztők nem elégednek meg ennyivel és újabb jóságokkal árasztják el a rajongókat, akiket így többek között ingyenes kártyacsomagok és mindenféle kosztümökbe öltözött karakterek várnak.

Hirdetés

A Hallow's End esemény október 24-től egészen november 6-ig fut majd a Hearthstone-ban, ez idő alatt pedig különféle jutalmakat szerezhetünk. Ha október 24. és 30. között belépünk, akkor egy Whispers of the Old Gods és egy arénajegy üti a markunkat, ha pedig október 31. és november 4. között nézünk be a játékba, egy Knights of the Frozen Throne csomag és egy újabb arénajegy lehet a miénk.

Emellett még jön egy vadonatúj mód az arénán belül, amely során mind a kilenc hős jelmezbe bújik, és nem szokványos meccseket játszhatunk, ugyanis miután kiválasztottuk karakterünket, választhatunk mellé egy Hero Powert, aztán pedig mindkét kaszt lapjai közül válogathatunk paklink összeállításakor.

Ráadásul ez még nem minden, mert október 25. és 28. között elérhető lesz egy különleges PvE tavern brawl is, ahol a Headless Horseman vár arra, hogy jól ellássuk a baját.

További részleteket a Hallow's End eseményről a hivatalos oldalon találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)