Hirdetés

A 100. Hearthstone Tavern Brawl minden kaszthoz külön szabályt ad

|

Már a 100. különleges mókát nyúzhatjuk a Hearthstone virtuális kocsmájában. Ennek örömére egy speciális szabálykészlettel készült a Blizzard.

Hirdetés

A 100. Hearthstone Tavern Brawl módban mind a 9. kaszt más-más Brawlból hozott szabályokkal játszik, ami főleg akkor lesz izgalmas, amikor 2, egymástól eltérő kaszt csap össze.

A Rogue kaszt kiválasztásakor én egy csak varázslatokból álló paklit kaptam. Minden varázslat megidéz egy szörnyet, így véletlenszerű minionokkal kellett harcolnom, míg Warlock ellenfelem csomagja Shifter Zerusokkal volt tele. Ez egy viszonylag kiegyenlített meccs volt, de ha a Priest Cloneball legendary lényei ellen kellett volna kiállnom, már nem lett volna őszinte a mosolyom.

Függetlenül attól, hogy az egyes kasztok döntően más szabályokkal játszanak, és így nem teljesen fair meccsek alakulnak ki, még nagyon szórakoztató a 100 Brawl. Legalább egyszer, minden kaszttal megéri menni egy kört.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)