Hirdetés

Hearthstone - 20 millió zsugabubus már lapot érdemel

|

A Blizzard jó üzletet csinált, amikor megnyitotta kártyabarlangját. Ezt a sikert még Paragulis is megirigyelhetné.

Hirdetés

A Hearthstone: Heroes of Warcraft elképesztően népszerű. Mind a komoly eSport rajongók, mind a casual játékosok imádják a Blizzard kártyajátékát, amit mi sem mutat jobban, mint hogy már 20 millióan ülünk az azerothi kártyabarlangban.

„Köszönjük mindnyájatoknak, hogy csatlakoztatok a Hearthstonehoz. Nagyobb kocsmára lesz szükségünk” – olvashattuk a hivatalos tweetet a fejlesztőktől. A játékosok száma valószínűleg csak növekedni fog majd a jövőben, köszönhetően az olyan eseményeknek és kiegészítőknek, mint amilyen a Curse of Naxxramas is volt.

A Hearthstone: Heroes of Warcraft jelenleg ingyenesen letölthető PC-re, Mac-re, iPadre, és Windows 8 Touch eszközökre. Az Android és iPhone kiadások még az év vége előtt megérkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)