Hirdetés

Hearthstone - már 70 millió játékosa van, mindenki ajándékot kap

|

A kártyajáték még mindig nagy népszerűségnek örvend, az új mérföldkő elérésének megünneplésébe pedig a játékosokat is bevonja a Blizzard.

Hirdetés

A stúdió a Hearthstone hivatalos oldalán jelentette be, hogy a játék elérte a 70 millió regisztrált játékost, és ugyan nagyon valószínű, hogy ennek csak aránylag kis része aktív, ez mindenképp egy szép eredmény, és jutalom jár érte.

A Blizzard méltó módon ünnepli meg a mérföldkövet, így mindenki, aki május végéig belép a játékba, három Journey to Un'Goro kártyacsomaggal lesz gazdagabb. A promócióban nemcsak a jelenlegi játékosok vehetnek részt, hanem az újak is megkapják az ajándékot, így ha eddig csak gondolkodtatok azon, hogy belekezdtek a Hearthstone-ba, most érdemes lehet feltelepíteni.

Ti kaptatok valami jóságot az ingyen csomagokból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)