Hirdetés

Hearthstone: One Night in Karazhan - íme az új kaland

|

A Blizzard hivatalosan is bejelentette a következő Hearthstone kalandot, amiben akkorát partizunk, amekkorát Azeroth még nem látott.

Hirdetés

Medivh ugyan mostanában a legendák között pihen, a régi időkben még tudott bulizni. Erről mesél nekünk a Hearthstone: One Night in Karazhan, amit a Blizzard percekkel ezelőtt mutatott be a PlayHearthstone Twitch csatornán, tessék nézni a fenti képre kattintva.

A különböző szárnyakra leosztott Adventure csomag rengeteg új kártyát, mechanikát és vicces ellenfelet vonultat majd fel. A következő órában rengeteg újdonságot mutatnak majd be a fejlesztők, és amint látunk lapokat, be is mutatjuk majd őket itt a GSO-n. Addig is nézzétek meg ti is a trailert. Meghozza a hangulatot.

A stream jelenleg is online, így folyamatosan kapunk új infókat. Tartsatok velünk a végéig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)