Hirdetés

Hearthstone - a Blizzard továbbra is odafigyel az ár-érték arányra

|

A fejlesztők folyamatosan szem előtt tartják a felhasználói élményt, még ha ezt nem is mindig érzékeljük.

Hirdetés

A loot boxok nem ismeretlenek a Hearthstone-játékosok számára, csak épp a Blizzard kártyacsomagnak álcázza ezeket a kártyás játékban. Viszont a srácok igyekeznek, hogy ne érződjön feleslegesnek a gyűtjögetés, és ne csak azoknak legyen sikerélményük, akik gyakran használják bankkártyáikat.

Hirdetés

A Hearthstone művészeti vezetője, Ben Thompson beszélt a PCGamesN-nek arról, hogy már a legelejétől kezdve a jó ár-érték arányon dolgoznak, legyen szó a megvásárolt kártyacsomagokról vagy az arénák után járó jutalomról. Az új, Kobolds & Catacombs kiegészítővel érkező Dungeon Runok pedig újabb elfoglaltságot nyújtanak a játékosoknak, ráadásul teljesen ingyen.

Viszont a játékosok egy része továbbra sem elégedett, könnyebben megszerezhető legendás lapokat és átdolgozott Dust-rendszert is szeretnének, sőt vannak olyanok, akik a kártyacsomagok totális eltörlését akarják. Thompson nem beszélt túl sok konkrétumról, de azt ígérte, hogy továbbra is arra törekednek majd, hogy a legjobb ár-érték arányt kapják a játékosok.

Ti elégedettek vagytok a Hearthstone jelenlegi állapotával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)