Hirdetés

Demon Hunter kaszttal érkezik a Hearthstone következő kiegészítője

|

Sokat kellett várni rá, de hamarosan végre megérkezik a játék legelső új típusú hőse.

Hirdetés

Megjelenése óta a World of Warcraft kilenc eredeti kasztja közül választhatunk a Hearthstone-ban. Ugyan a Blizzard eddig is adott lehetőséget arra, hogy kicseréljük az egyes hősöket, valamint ilyen hatással bíró kártyák is vannak, de most végre közeledik az első ténylegesen friss kaszt.

Hirdetés

A Hearthstone következő nagy kiegészítője az Ashes of Outland lesz, aminek legnagyobb újdonsága minden kétséget kizáróan a Demon Hunter bevezetése, hiszen több mint hat év után végre teljesen új hőssel bővül a Blizzard kártyás játéka. A kasztot természetesen a Warcraft hírhedt anithőse, Illidan Stormrage fogja képviselni, aki mindössze egyetlen manába kerülő Hero Powerét használva +1 Attackot adhat magának az éppen aktuális körre. Ráadásul a Demon Hunter egyedi, Outcast mechanikával ellátott lapokat használhat, amelyek automatikusan erősebbé válnak, ha kezünk jobb vagy bal széléről játsszuk ki őket.

A kiegészítő a Year of the Phoenix első nagy újdonsága lesz, és a Demon Hunter bizony csak a jéghegy csúcsa. Mellette ugyanis jönnek újfajta lapok, illetve fontos változáson esik át a Priest kaszt, aminek néhány Basic és Classic kártyáját teljes egészében lecserélik. Továbbá több területen is fejlődni fog a játék, még több ingyenes egyszemélyes kalandra számíthatunk, és egyéb finomságok is várnak még a játékosokra. Ha további részletekre vagytok kíváncsiak, feltétlenül böngésszétek át a Blizzard hivatalos bejegyzését!

Az Ashes of Outland április 6-án érkezik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)