Hirdetés

Hearthstone - egész szórakoztatónak tűnik az új játékmód, a Battlegrounds

|

Nemsokára már nyolcfős kártyacsatákban is részt vehetünk, ahol az győz, aki utoljára talpon marad.

Hirdetés

Az idei BlizzCon a Hearthstone-rajongóknak is tartogatott meglepetéseket, hiszen az új kiegészítő mellett bejelentésre került a Battlegrounds nevű móka is, amit a mostanában népszerűvé vált autobattler alkotások inspiráltak. Az új mód már játszható formában van, így most meg is leshetjük, hogy néz ki a dolog élesben.

Hirdetés

A Battlegrounds nyolcfős meccsekkel operál, amelyek során először kiválasztunk magunkak egyet a számos hős közül, majd az első toborzási körben megkezdhetjük seregünk felépítését. Ezt követően jön egy harc, amikor is minionjaink összecsapnak az ellenfél egységeivel, és utána ismét visszatérünk a toborzáshoz. A játékmenet tehát ismerős lehet azoknak, akik kipróbálták már valamelyik korábban megjelent autobattlert, ráadásul a jelek szerint kártyákkal is tök jól működik ez a recept.

Így néz ki mindez a gyakorlatban:

Az új játékmódot már november 5-től kipróbálhatják azok, akik rendelkeznek BlizzCon Virutal Tickettel, de 12-én indul a nyílt béta, amibe már bárki belekóstolhat. Addig is érdemes lehet csekkolni a Blizzard hivatalos bejegyzését a témáról, amiben egy csomó hasznos információ van még, így remekül felkészülhetünk vele az új mókára.

Nektek hogy tetszik a Battlegrounds?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)