Hirdetés

Hearthstone nyereményjáték - kártyák lettünk

|

Tegnap este lezárult a Hearthstone bétakulcs nyereményjátékunk. A szerencsés győztesek lassan megkapják nyereményüket, mi pedig megnézzük, hogy milyen pályaművek érkeztek.

Hirdetés

Pár hete elkezdődött a Blizzard első ingyenesen játszható címének, a Hearthstone: Heroes of Warcraft-nak zárt bétatesztelése. Az online kártyajáték olyannyira megragadta a Warcraft világának rajongóit, hogy sokan hetek óta nem aludtak, hogy bétakulcshoz jussanak. Mi nem állhatjuk a boldogtalan gamerek hadát, így szereztünk is néhány kulcsot, hogy azokat egy nyereményjáték keretében szétosszuk köztetek.

A múlthét hétfőn kiadott házifeladat lényege az volt, hogy alkossátok meg a GS Crew egy vagy több tagját valamilyen kártyalap formájában. Képeket és leírásokat is egyaránt elfogadtunk, nem a művészi érték, inkább a móka volt a cél. A díjakat is azok kapták, akik őszinte mosolyra, vagy elégedett biccentésre ösztönöztek minket és ilyen pillanatból bőven akadt, tekintve, hogy beküldött műből több mint 100 érkezett.

Kicsit úgy éreztük magunkat, mintha egy tehetségkutató zsűriében ülnénk. Válogattunk ki megy, ki marad. Aztán kialakult egy szűk kör, amiből már vérző szívvel kellett kihúznunk a versenyzőket, míg végül kialakult a győztesek névsora.

A legnehezebb dolga értelemszerűen azoknak volt, akik csak leírást küldtek. Nekik úgy kellett hatniuk ránk, hogy a dolog vizuális része kiesett. Így is voltak, akik jól vették az akadályt, idéznénk is párat ezekből:

Kártya neve : György the sportsfan Dragon

Battlecry : Az ellenség három lénye közül véletlenszerűen megdob hármat amerikai focilabdával. (Találatonként 1 sebzés.)

Kártya monológ : "Behold my Dragonballs!"

 

(2) Duncan, the Handsome 2/2

Ritkaság: Epic

Képesség: Charm: Az összes ellenséges női szörny képtelen megtámadni őt.


(5) Ender, the Slacker 5/3

Ritkaság: Legendary

Képesség: F*ck You!: Őt nem érdekli a TE csatád, minden saját és ellenséged körének kezdetén azt támadja meg, akit szeretne.

Második körben jöjjenek a képek. A többség nem különösebben törekedett művésziességre, és ez nem is baj. Így is sikerült jó néhány érdekes, vicces és kreatív lapot alkotni. Néhány annyira jó volt, hogy a szobám parafatábláján végezték. A legjobbakat a galériában találjátok.

 

Nem maradt más hátra, mint hogy bátorítsam a kedves jelentkezőket levelesládáik felnyitására. A kódok már kimentek, így aki eddig nem kapott, már valószínűleg nem is fog. Csüggedni azonban nincs ok: legrosszabb esetben 1-2 hónap múlva bárki leülhet majd a Hearthstone asztalaihoz. Mi ott várunk majd titeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)