Hirdetés

Hearthstone - még egy patch megjelenés előtt

|

A Blizzard két kártyát és a ranked játékmód havi visszaállítását alakította át a játékosok észrevételei alapján.

Hirdetés

Még mindig nem tudni, mikor jelenik meg a Hearthstone: Heroes of Warcraft végleges verziója, a nyílt bétában azonban már szinte mindenki kipróbálhatja a Warcraft világában játszódó kártyajátékot. A rengeteg visszajelzés alapján a Blizzardnál alakítottak is rajta egy keveset.

A változásokat leíró fórumposztban egyébként hangsúlyozták a fejlesztők, hogy csak a legszükségesebb változtatásokat hajtják végre a kártyákat illetően. Úgy tűnik, Tinkmaster Overspark és Nat Pagle esetében nem maradt más megoldás. A gnóm erősebb lett, míg korábban 2 életereje volt és ugyanennyi sebzése, mostantól egy 3/3-as minionról beszélhetünk esetében. Emellett képessége is változik, ezután random választja ki a játék, melyik minion kerül átalakításra. Ettől függetlenül ugyanúgy vagy egy 1/1-es mókus, vagy egy 5/5-ös Devilsaur lesz az eredmény.

Nat Pagle esetében csak a kártya képességét érinti a változtatás: a kör vége helyett annak kezdetén van 50% esélye, hogy még egy kártyát húzhatsz. Átalakul továbbá a ranked játékmód is, egészen pontosan a rangok havonta történő visszaállítása. Eddig ugyanis egy ilyen reset után mindenki ugyanolyan szintről indult, ennek következtében pedig az újoncok gyakran igazi veteránokkal kerültek szembe. Hogy ezt elkerülje a Blizzard, a Legend, az Innkeeper és a Black Knight rangú játékosokat nem a legalacsonyabb, 25-ös rangra (Angry Chicken) állítja vissza, ők 16-os rangról (Questing Adventurer) indulnak majd.

Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)