Hirdetés

Hearthstone béta - még nem elég jó, várnotok kell

|

A Hearthstone tesztelésének következő fázisa később kezdődik a tervezettnél. Váratlan problémák merültek fel.

Hirdetés

A Hearthstone nyílt béta csak nem akar nyílt lenni. Bár a Blizzard szerint már mindenkinek van kulcsa, aki kért, mégis csak rengetegen várják az open beta kezdetét, amit eredetileg decemberre terveztek.

Sajnos a decemberből január lett, és még az sem biztos, hogy ebben a hónapban sor kerülhet a nagy nyitásra. A bétateszt második szezonja késni fog. Problémákba ütköztek a fejlesztők, így határozatlan időre jegelték a dolgot, egyelőre mindenki marad a jelenlegi rangján. A nagyobb baj, hogy emiatt az open béta is késhet.

„Úgy hisszük, hogy a legjobb dolog most az, hogy nem rohanunk a játék kiadásával, hanem visszatartjuk egy kicsit, hogy biztosan minden kész legyen a nagyobb teszteléshez” – mondja a Blizzardos Jason Chayes. Elmondása szerint a csapat teljes erejével azon dolgozik, hogy a Hearthstone a lehető legjobb formában kerüljön a játékosok kezei közé, és ezért késik ennyit a projekt. Nekik ezt még el is hisszük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)