Hirdetés

Hearthstone - megváltozik egy csomó kártya és egy ingyen Legendary is érkezik

|

A játék megjelenése óta először történik meg, hogy a Blizzard felerősít néhány lapot.

Hirdetés

A következő Hearthstone frissítés rengeteg nerfet hoz, melyek leginkább a Tempo Rogue pakli típust érintik, illetve az egyik Warrior kombóját is komolyan gyengítik. A cél elvileg az, hogy több paklifajtát is érdemes legyen harcba vinni.

Hirdetés

A gyengítések listája a következő:

Az igazán izgalmas része a frissítésnek, hogy ezúttal a Blizzard nem csak nerfel, hanem buffol is. Több Boomsday lapot is kezelésbe vesznek, ami egy példátlan lépés a Hearthstone csapattól. A felerősített kártyák új lehetőségeket rejtenek, és így frissen tartják majd a metát a következő kiegészítő érkezésééig.

A frissítéssel egyébként egy teljesen új kártyalap, a SN1P-SN4P is befut majd, ami hivatalosan a Boomsday része, és Legendary ritkaságú. A kártya aranyozott verzióját megkapja mindenki, aki belép a játékba június 3. és július 1. között, aki pedig lemarad erről az időszakról az majd 1600 dustért ki tudja craftolni az alap verziót.

Nektek hogy tetszenek a változások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)