Hirdetés

Hearthstone - a rajongók kiborultak, mert a Blizzard cenzúrázott néhány kártyát

|

A kiadó szerint persze nem ennyire drámai a helyzet, de néhány lap kinézete bizony alaposan megváltozott.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Hearthstone következő kiegészítője, a Saviors of Uldum, amiből néhány lapot már le is leplezett a Blizzard. A játékhoz kapcsolódó fórumokon azonban nem ez  a beszédtéma, sokkal több embert foglalkoztat az a 8 kártya, aminek megváltoztatták a képét.

Hirdetés

A módosításban azok a lapok érintettek, amelyek túl kihívóak vagy túl agresszívek voltak. Így például az Eviscerate-ről eltűnt a vér, a korbácsot szorongató Succubus helyett pedig mostantól egy démoni kutya lesz a Warlock kártyán. 

A rajongók persze megpróbáltak gúnyolódni az egész cenzúrás helyzeten, egyikük például elképzelte, milyen lesz, amikor a következő lépésben már a kártyák neveiben sem lehet vér:

A Blizzard szóvivője szerint a helyzet nem ennyire drámai:

A változtatásokra azért volt szükség, hogy a kártyák vizuálisan koherensebben és konzisztensebbek legyenek a Hearthstone mai stílusával. Amikor a játék megjelent, nagyon sokat kölcsönöztünk a World of Warcraft TCG-ből, azóta viszont a Hearthstone a saját útját járja. Mindig igyekszünk majd előtérbe helyezni a játék egyedi stílusát, személyiségét.

Ha nem viszik túlzásba, akkor ezekkel a változtatásokkal még meg tudunk békélni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)