Hirdetés

Hearthstone - új lapok jönnek a Classic készlethez, és új kezdő rangok is bekerülnek

|

A varázslópókerhez érkező újdonságok nagy része a kezdők életét fogja megkönnyíteni.

Hirdetés

A kezdők számára legérdekesebb újdonság, hogy a Hearthstone ranglétrája hamarosan 25 új, kifejezetten újoncoknak szánt ranggal bővül majd.

Hirdetés

Nem kell megijedni: aki már egyszer megmászta az 50-től 26-ig terjedő részt, annak soha többé nem kell ezzel foglalkoznia. Ez a veteránokra is igaz, akiknek természetesen szintén nem kell megmászniuk majd a kezdő lépcsőfokokat. Az új játékosok egyébként extra jutalmakat kapnak majd a 25-ös szint felé vezető úton.

Ha egy tapasztalt veterán esetleg új fiókot indítana, akkor is meglesz a lehetősége a kezdő élmény kihagyására, persze ebben az esetben lemond az erre vonatkozó jutalmakról is.

A tapasztaltabb játékosok egyébként az új Classic lapokat fogják élvezni. Az örökzöld készletből eddig csak kivett a Blizzard, de hamarosan négy új lapot hozzá is tesz majd.

Kevésbé jó hír, hogy a fejlesztők nem tudnak egyelőre előrébb lépni a versenymóddal, és így határozatlan ideig félretették annak fejlesztését. Kicsit szomorú, de reméljük, hogy a határozatlan idő nem véglegest jelent. Addig is gyakoroljatok a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokságra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)