Hirdetés

Hearthstone csapatot indít a Na'Vi

|

A világ egyik legnépszerűbb eSport szervezete elérkezettnek látta az időt, hogy a gyűjtögetős kártyajátékot és dominálják.

Hirdetés

Az eSport rajongóknak valószínűleg ismerősen cseng a Natus Vincere, azaz a Na'Vi neve. A kelet-európai eSport csapat tagjait CS:GO-ban a legjobbak közt tartják számon, de FIFA-ban és World of Tanksban is eredményesek. A Dota 2 csapatuk az elmúlt években nem szerepelt túl fényesen, de még mindig itt játszik a Dota világának legismertebb játékosa, Dendi.

A csapat tegnap jelentette, be, hogy új csapatot indítanak, ezúttal a Hearthstone versenyeket szeretnék meghódítani. Ahogy az az ilyen nagy szervezetekkel lenni szokott, nem teljesen ismeretlenekből állították össze a hármast, hanem már jól ismert, sikeres játékosokat fogtak össze. A Na'Vi azonnal indul is a BlizzCon kvalifikáción, ahová remélhetőleg sikerül is bejutniuk. 

A csapatba felvételt nyert a nemrég még az Archonban játszó Xixo, aki egyszerre volt #1 Legend az európai, amerikai és ázsiai régióban is,  valamint az a Hoej, aki idén tavasszal vált kifejezetten ismertté, ám azóta még nem talált magának csapatot. A harmadik helyet Ostkaka csípte meg, aki eddig a Forsenboys színeiben indult a versenyeken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)