Hirdetés

Hearthstone - jön az első egyjátékos mód

|

Harminc új kártyával, kilenc kihívással és egy új táblával jön a Curse of Naxxramas, a Hearthstone: Heroes of Warcraft első egyjátékos adventure módja.

Hirdetés

A World of Warcraft játékosoknak valószínűleg nem kell bemutatni Naxxramast, az 1.11-e patch-csel bekerült, majd a Wrath of the Lich King megjelenése után megváltoztatott dungeont.

Ide látogathatnak vissza hamarosan a Hearthstone-játékosok, ugyanis a Blizzard bejelentette a játék első single-player adventure módját, a Curse of Naxxramast. A kiegészítő harminc új lapot hoz, amiket a bossok (köztük Maexxna, Loatheb Heigan the Unclean és Patchwerk) legyőzésével lehet megszerezni. Minden főellenség egyedi kártyákkal és képességekkel támad, a Plague Quarterben található boss, Heigan például megidézheti az Eruptiont, ami két pontot sebez a bal szélen lévő minionra, vagy a Mindpocalypse-ot, ami mindkét játékossal húzat két lapot és ad egy manát. Naxxramas öt szárnyát teljesítve legalább öt Legendary kártyát kapunk, szárnyanként egyet. Ezek mellett kilenc egyedi kasztkihívás is érkezik, amiket teljesítve klasszspecifikus kártyákat szerezhetünk. 
 

Az öt szárny öt héten keresztül fokozatosan válik elérhetővé, de csak az első, az Arachnid Quarter lesz ingyenes mindenkinek, a többit golddal vagy valódi pénzzel lehet feloldani. A Curse of Naxxramas megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de egyidőben érkezik PC-re, Mac-re és iPadre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)