Hirdetés

Hearthstone: Curse of Naxxramas - megvan a megjelenési dátum

|

A várakozásnak hamarosan vége, ráadásul minden platformon egyszerre jönnek az élőholtak.

Hirdetés

A Hearthstone első egyjátékos kalandja, a Curse of Naxxramas az előzetes várakozásoknak megfelelően még júliusban megérkezik. Európában július 23-a a pontos dátum, ami csupán egy nap lemaradást jelent az amerikai kontinenssel szemben, illetve megegyezik az ausztrál megjelenés időpontjával.

Ekkor persze csak a jól ismert dungeon első szárnya, az Arachnid Quarter kerül be a Hearthstone-ba, a többi szárny eléréséről és időzítéséről itt olvashattok bővebben. Végül pedig egy jó hír, a fenti dátumok egyben jelölik a PC-s Mac-es és iOS-es megjelenés idejét is, tehát platformtól teljesen független, hogy mikor kezdhetjük el csépelni az élőhalott bossokat.

Közületek ki játszik tovább az első, ingyenes szárny után is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)