Hirdetés

Hearthstone: Curse of Naxxramas - nincs már messze a megjelenés

|

Hamarosan jön a Hearthstone kiegészítője, a Curse of Naxxramas - a Blizzard azt is elárulta, hogy nagyjából mikor számíthatunk rá.

Hirdetés

Áprilisban jelentették be a Hearthstone első egyjátékos módját, a Curse of Naxxramast, amit a Blizzard továbbra is fejleszt, de még van mit foltozgatni rajta.

Arati a Battle.net fórumán közölte a nagyérdeművel, hogy a Curse of Naxxramas megjelenését júliusra tervezik, de sajnos rengeteg mindent implementálni kell, és bugok is vannak szép számmal, úgyhogy nem biztos, hogy tartani tudják magukat ehhez. Megtudtuk továbbá azt is, hogy jövő héten, egész pontosan július elején jelentik be az árat, tudniillik ez már nem lesz ingyen.

A 30 új kártyát és egy új játékteret hozó Curse of Naxxramasban a játékosok élőhalott ellenfelek ellen harcolhatnak, öt szárnyban, amiből az első és az utolsó ingyenes, a többit in-game arannyal vagy valódi pénzzel lehet feloldani. Amint bármi újat megtudunk, azonnal szólunk, addig olvassátok el a bejelentés hírét a fenti linken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)