Hirdetés

Ennél nevetségesebb Hearthstone meccset még nem láttunk

|

Ezek miatt a pillanatok miatt egyszerre imádjuk és gyűlöljük a Hearthstone-t.

Hirdetés

A Journey to Un'Goro kiegészítő megjelenése óta valamelyest megváltozott a Hearthstone meta, és a rangsorolt játékmódban szinte mindenféle deck feltűnik. Egy-egy kasztnak több változata is játszható, így a mirror meccsek is tudnak meglepetéseket okozni.

Sokan panaszkodnak arra, hogy a rengeteg RNG lap miatt kiszámíthatatlan lesz a játék, és bizony ha valaki nagyon szerencsés ezekben a helyzetekben, az alaposan felboríthatja a meccseket. Főleg egy ilyen priest mirror esetén, ahol egy csomó discover effekt mellett az új Elise, Lyra és számos egyéb lap is dolgozik.

Day9 30 perces meccsének utolsó 10 percére már mindkettejük paklija elfogyott, de így is elég sokáig húzták, hála a random generált lapoknak. Zseniális az egész meccs elejétől a végéig, mindenképp érdemes megnézni!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)