Hirdetés

Hearthstone - végre helyrerakták Deathstalker Rexxart

|

A Hunter hős Death Knight verziója picit problémás volt, de a ma megjelenő kiegészítővel minden gond megszűnik.

Hirdetés

Deathstalker Rexxar különleges képessége az, hogy több állatból tud összerakni egy zombi keveréket. A közösség eredetileg azt feltételezte, hogy a felkínált "alapanyagok" attól függnek majd, hogy milyen Beast kategóriás szörnyek érhetőek el a játékban. Ez nem így volt.

Hirdetés

Az összevarrt lény lehetséges képességleírásának limitáltsága miatt a választható alapok eltértek a Standard készlet Beast kínálatától. Ez most változni fog a ma este megjelenő The Witchwood kiegészítővel.

A Blizzard végre kikavarta azt a spagetti kódot, ami lehetetlenné tette a bővebb lény választékot, így mától a következő állatok is bekerülnek Deathstalker Rexxar varrókészletébe:

- Cave Hydra
- Dire Mole
- Plated Beetle
- Stoneskin Basilisk
- Shimmering Courser
- Swamp Leech
- Vicious Scalehide
- Nightmare Amalgam
- Lifedrinker
- Night Prowler
- Scaleworm
- Vilebrood Skitterer
- Hunting Mastiff

Egyébként ahhoz, hogy Rexxar felhasználhasson egy lapot, ahhoz a következő kritériumoknak kell teljesülnie: Beast kategória, 5 vagy kevesebb manaköltség, és Hunter vagy Basic lapnak kell lennie. A Witchwood Grizzly megfelel ugyan ezeknek, mégsem lesz választható, mivel  képessége (taunt) és hatás leírása is van. A kettő együtt lehetetlenné teszi, hogy választható legyen Rexxar képességéhez.

A Hearthstone: The Witchwood kiegészítő az európai szervereken ma este 7-kor rajtol. Ti visszanéztek majd a játékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)