Hirdetés

Annyira erős lett a Hearthstone új kasztja, hogy egy napon belül gyengíteni kellett

|

Kedden Illidan vezetésével befutott a Demon Hunter karakterosztály, aminek érkezésére még a Blizzard sem volt rendesen felkészülve.

Hirdetés

A keddi Ashes of Outland készlet megjelenése sok szempontból történelmet írt a Hearthstone életében. A 2014-es megjelenés óta most először kapott a játék egy új karakterosztályt, és a és most először érdemelt ki valami 24 órán belül egy hatalmas nerf tapaszt. A Demon Huntert azonnal javítani kellett, mert minden más kasztot kisujjból lenyomott.

Hirdetés

Az Illidan vezetésével készített paklik annyira erősnek bizonyultak, hogy a megjelenés utáni órákban panaszos posztok tucatjai lepték el a /r/Hearthstone subredditet. 

"A DH mindent is csinál. Nem tudod megelőzni a korai szakaszban, és nagyon szenvedni fogsz ellene a későiben, már ha túlélsz addig. A kasztnak annyi taktikai lehetősége van, hogy ellene játszani olyan érzés, mintha a Lich King bosst próbálnád leverni heroic nehézségen."

Az első statisztikák is alátámasztották a közösség erős ellenérzését. A Demon Hunter győzelmi százalékban egy pillanat alatt a csúcsra került, ezzel pedig 45% alá taszította az összes többi kasztot.

Még 24 óra sem telt el, amikor a Blizzard a szerver oldalon változtatott is a kaszt lapjain. Egy darabig nem is voltak láthatóak a változtatások a kliens gyűjtemény részében, mert a fejlesztők a kliens oldali tapasz kikerülése előtt orvosolni akarták a dolgot. Látszott, hogy hirtelen kellett lépniük a dologra.

A lényeg, hogy mostanra négy lapot gyengítettek a Demon Hunter készletéből:

- Skull of Gul'dan - a manaköltsége 5-ről 6-ra növekedett
- Imprisoned Antaen - a manaköltsége 5-ről 6-ra növekedett
- Eye Beam - az Outcast esetén fizetendő manaköltsége 0-ról 1-re nőtt
- Aldrachi Warblades - a tartóssága 3-ról 2-re csökkent

A Blizzard kijelentette, hogy a jövőben több apróbb változtatást is eszközölni fognak rengeteg Demon Hunter kártyán, de ezekkel a módosításokkal még várnunk kell. Folyamatosan finomhangolják a kasztot, amíg az nagyjából egy vonalba nem kerül a többivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)