Hirdetés

Hearthstone - elég durva exploitra sikerült rábukkanni

|

A megfelelő lapok megfelelő kijátszásával elérhető, hogy az ellenfél ne tudjon tenni semmit a saját körében.

Hirdetés

Folyamatosan csökken a Hearthstone reputációja, néhány profi már otthagyta a játékot, hogy más alternatíva után nézzen. 

A játék helyzetén nem segít, hogy az új kiegészítővel, a Journey to Un'Goróval is bejött egy probléma. Egy Disguised Toast nevű youtuber készített videót arról az exploitról, mellyel elérhető, hogy az ellenfél ne tudjon cselekedni. Egy kör visszaszámlálója akkor indul, amikor az egyik játékos befejezte a sajátját, de addig nem lehet semmit lépni, amíg az animációk lejátszása a végére nem ér. Toast a Shadow Visions kártyával ugyanezt duplikálta, a Radiant Elementallal pedig elérte, hogy ne kerüljön manába, majd addig nyomatta ezt, míg az animációk a vele szemben álló körének végéig kitartottak. 

Elég gáz, hogy ez lehetséges, reméljük, a Blizzard hamar lép. Addig is ne használjátok ki, de úgy gondoltuk, nem árt, ha tudtok róla. Akár jelenthetitek is azt, akinél látjátok.

A napokban egyébként a Volcanosaur lap is gondot okozott, de az a probléma elvileg már nem aktuális.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)