Hirdetés

Hearthstone - ezt hozza az új kiegészítő?

|

Egy védjegy bejegyzéséből indult a szokásos találgatás arról, hogy talán ez lehet a következő Hearthstone kiegészítő tartalma. Ezúttal lehet, hogy nem teljesen tévesen.

Hirdetés

Rendesen belemászott a rajongók fejébe a Blizzard azzal a kis üzenettel, amit nemrég tett közzé. Azóta mindenki azt találgatja, mi lehet a Hearthstone-hoz kapcsolódó bejelentés, amire a hétvégi BlizzConon kerül sor. Egy védjegy kapcsán felütötte a fejét egy elmélet, ami nem is olyan valószínűtlen.

A cég ugyanis lefoglalta magának az „Eye of Azshara" védjegyet, hogy ezzel a címmel adjon ki számítógépes szoftvert. Persze aki ismeri a Warcraft történetét, az tudhatja, hogy az Örökkévalóság kútját (ennek helyén van ma a Maelstorm) először használó elf királynőről van szó, de a WoW-ban is elneveztek róla egy zónát.

És bár a spekuláció alapja ez utóbbi terület, az MMO-kiegészítő ötletét elég hamar elvetette a nagy többség. Az elmélet azért is érdekes, mert a Cataclysm után teljesen átalakított Azshara térképe formáját tekintve tekintve valóban  egy szemre hasonlít.

A szem közepén található Bilgewater Harbor a goblinok fennhatósága alatt áll, akik egyébként is esélyesek arra, hogy ők legyenek a korábban meglebegtetett HS-kiegészítő főszereplői. Egyrészt ugye a Novice Engineer által mondott szövegrész volt az üzenetben, illetve a robottervrajzok is hozzájuk kötődnek. Persze ez csak találgatás.

Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)