Hirdetés

Hearthstone - fontos újításokat hoz a következő frissítés

|

Hamarosan sokkal könnyebb lesz teljesíteni a küldetéseket, és egymás paklijait is egy gombnyomással lenyúlhatjuk majd.

Hirdetés

Tekintve, hogy még mindig a Blizzard egyik legnépszerűbb játéka, a Hearthstone nem csak az új kiegészítők megjelenésekor kap új funkciókat hozó frissítést. Első körben a következő Hearthstone javítás után a küldetések nagy részét a haverokkal is lezavarhatjuk majd. Van egy-két kivétel (pl.: amikor kimondottan az Inkeeper ellen kell játszani), de a többségét barátainkkal is megoldhatjuk.

Az ennél egy fokkal súlyosabb újdonság, hogy megkapjuk végre a paklik importálásának lehetőségét.

Amikor kész egy deck, akkor felbukkan a Copy gomb, amire rányomva egy kód és a csomag tartalma átkerül a vágólapra. A txt-be illesztés után így néz ki az eredmény:

A lényeg a zölddel kiemelt kód. Ha azt kijelöljük és megnyomjuk a másolást, akkor a játék tudni fogja, hogy van egy Deck kód a vágólapon. Így amikor új paklit raknánk össze, felteszi majd a kérdést, hogy szeretnénk-e importálni a vágólapon várakozó készletet.

Amennyiben a válasz igen, úgy a rendszer a szemünk előtt rakja össze a decket, és ha egy-két lap hiányzik a csomagból, akkor fel fog ajánlani helyettesítőket is.

A frissítést követően nem lesz szükség rá, hogy a weboldalakon látott deckkeket laponként válogassuk össze. Idővel minden rajongói oldal átáll erre a rendszerre, és sokkal egyszerűbb lesz megosztani a csomagokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)