Hirdetés

Hearthstone - ajándékokkal jön a fagyos fesztivál

|

A szorgos adatbányászoknak köszönhetően fény derült a következő esemény témájára és részleteire.

Hirdetés

Eléggé abszurd nyár közepén fagyról beszélni, de a Blizzard mit sem törődve ezzel már dolgozik is az új eseményen, ami a tüzes Midsummer Fire Festival után egy kicsit lehűti a kedélyeket, és még az új kiegészítőhöz is tökéletesen passzol.

Hirdetés

A szemfüles játékosok a 8.4-es frissítésben kutakodva bukkantak rá néhány érdekes sorra, amelyek alapján szinte biztos, hogy hamarosan érkezik egy új, Frost Festival névre hallgató event. A különleges esemény az aréna meccsek köré fog épülni, így hetente kapunk egy ingyen belépőt, ráadásul rögtön egy győzelemmel kezdünk minden arénát. Ha pedig lejátszunk három meccset ebben a játékmódban minden héten, akkor egy Knights of the Frozen Throne kártyacsomag üti a markunkat.

Lesznek új tavern brawlok is, és egy képnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy az egyikben a World of Warcraft-os Midsummer Fire Festival jeges, kaszás rondasága, Ahune lesz a főszereplő. Valószínűleg az egész event kontrasztban lesz Ragnaros tűzfesztiváljával, mert olyan sorokat is találtak az adatbányászok, amelyekben Ahune kijelenti, hogy az ő bulija jobb, mint a tűz uráé.

A Midsummer Fire Festival július 19-én ér véget, így könnyen elképzelhető, hogy rögtön utána kezdődik a Frost Festival. Mindenesetre várjuk a hivatalos bejelentést a Blizzardtól, így még ne vegyétek készpénznek a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)