Hirdetés

Már nincs messze a Hearthstone következő egyjátékos kalandjának megjelenése

|

A Galakrond's Awakening egy hosszú, több kiegészítőn is átívelő sztori befejező felvonása lesz.

Hirdetés

Tavaly év végén érkezett meg a Hearthstone-ba a legújabb kiegészítő, a Descent of Dragons, amivel számos új lap és egyéb jóság jött. Ezek mellett pedig a Blizzard ígért egy friss kalandot is, és hamarosan készen is állnak arra, hogy a nagyközönség elé tárják azt. A srácok bejelentették, hogy január 21-én kerül be a játékba a Galakrond's Awakening elnevezésű egyjátékos móka, ami egy sztorit fog elmesélni, de két nézőpontból.

Hirdetés

 Ráadásul ez zárja azt a történetet, ami még a The Dalaran Heist nevű kalanddal vette kezdetét. A League of E.V.I.L. és a League of Explorers szemszögéből is átélhetjük majd az izgalmakat, és mindkét oldal négy, egyenként három-három összecsapásból állló fejezetet tartalmaz, így mindent összevetve 24 egyedi csata vár ránk.

Az egyes fejezetek teljesítése után pedig megpróbálhatjuk Heroic nehézségi szinten is végigjátszani azokat, és ha ebben a módban is szépen vesszük az akadályokat, két különleges hátlap lesz a jutalmunk. Ha még többet szeretnétek megtudni a kalandról, böngésszétek át a Blizzard hivatalos posztját! A bejelentés mellé kaptunk egyébként egy friss trailert is.

Sőt, a Blizzard előre megmutatott négy olyan lapot is, amelyek a kalanddal együtt kerülnek majd be a játékba. 

A további fejezetek egyébként hetente, szépen egymás után válnak majd elérhetővé, és február 11-én érkezik az utolsó. Ti várjátok már a Galakrond's Awakeninget?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)