Hirdetés

Hearthstone - búcsúzzatok el a legerősebb paklitól!

|

A Blizzard dizájnerei elérkezettnek látták az időt, hogy nerfeljék egy kicsit a Grim Patron paklit. Aztán végül gyakorlatilag megsemmisítették az egészet.

Hirdetés

A Grim Patron lap bevezetésével dolgozta át a Blizzard a Warsong Commander névre keresztelt lapot, amely így azonnal remek kombót alkotott. A párosítás olyan jól sikerült, hogy bár a legtöbben egyetértenek abban, hogy ez az egyik legnehezebb deck a játékban, egyben ez a legerősebb is, amely minden versenyen dominál.

A Blizzard alig pár héttel a BlizzCon előtt (ahol nyilvánvalóan hatalmas összegekért zajlik majd a küzdelem) úgy döntött, hogy megváltoztatja a Warsong Commandert. A módosításnak köszönhetően a lap nem a legfeljebb 3-as támadóértékkel rendelkező minionoknak ad Charge-ot, hanem a Charge-os egységeknek ad +1 támadóértéket. Mivel gyakorlatilag a lap megjelenése óta az a legerősebb deck (és ezen egy egész kiegészítő sem tudott változtatni), várható volt, hogy érkezik majd a nerf, de ekkora módosításra senki sem számított.

A Blizzard ezzel gyakorlatilag teljesen ellehetetlenítette a Grim Patront, így a profiknak új pakli után kell nézniük a BlizzConra, a módosítás ugyanis rendesen megkavarhatja a metát. Kíváncsian várjuk, hogy valamilyen formában játszható marad-e a lap, de akárcsak korábban a Starving Buzzard esetében, valószínűleg most is végleg elfelejthetjük a dolgot.

A módosítást a jövő heti patch vezeti majd be. A részletes indoklást itt olvashatjátok. Ti mit szóltok a dologhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)