Hirdetés

Napi büntetés - nézd élőben a 40 órás Hearthstone kört

|

A Hearthstone alapvetően a kártyák közt működő tömérdek kombóra épít, amelyekből alapjáraton is durva dolgokat lehet kihozni, egy kis segítséggel pedig a határ a csillagos ég.

Hirdetés

A Hearthstone-t azért szeretik sokan (többek közt én is), mert rövid idő alatt le lehet pörgetni egy kört. Nem kell órákig ott ülni a gép előtt, 5-10 perc alatt vagy nyersz, vagy veszítesz. Vannak persze a szokásosnál hosszabb körök, de még így is csak percekről beszélünk.

Ma már bármiből lehet Guinness rekordot csinálni, a Mamytwink nevű streamer pedig úgy döntött, Hearthstone-ból fog. Nem is kell valami nagyon komplex dologra gondolni, mindössze annyi volt a terv, hogy övé legyen a világ leghosszabb köre. És hogy ez pontosan milyen hossz lesz? A jelek szerint 40 óra.

Watch live video from Mamytwink on www.twitch.tv

Ezt persze nem lehetne csak úgy bejátszani, kell hozzá az ellenfél hathatós segítsége is. A trükk az, hogy a srácok rommá buffoltak 7 Prophet Velen lapot, így egyetlen Arcane Missile 26752 sebzést okoz. A rekorder ebből lőtt el kilencet. A számítástok szerint így több mint 40 óráig tart majd a kör, az ellenfelet pedig egy Ice Block védi a több mint biztos haláltól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)