Hirdetés

Hearthstone - három ajándék paklival kér bocsánatot a Blizzard, amiért köhögnek a szerverek

|

Az új kiegészítő hatalmas népszerűségnek örvend, a terhelés alatt pedig a szerverek is meggörnyedtek, amiért most a Blizzard nem győz sűrűn bocsánatot kérni.

Hirdetés

A Kobolds & Catacombs kiegészítő kifejezetten izgalmas egyjátékos módja miatt rengetegen tértek vissza a Blizzard gyűjtögetős kártyajátékához, a megnövekedő játékosállomány viszont eléggé leterhelte a szervereket.

Hirdetés

Ez elsősorban a napi küldetésekre van hatással, amelyek késve jelennek meg a játékosoknál. A Blizzard már eszközölt pár hotfixet, így a csúszást lecsökkentették, de még mindig nem szabadultak meg tőle teljesen. A játék közösség menedzsere azt tanácsolja, hogy ilyen esetben nézzetek vissza 10-30 perccel később, frissítsétek manuálisan a listát, vagy egyszerűen játsszatok pár meccset.

Jesse Hill azt is elmondta, hogy egyelőre csak rövidtávú megoldásaik vannak, de már dolgoznak egy nagyobb frissítésen. Egyben megnyugtatta a rajongókat, hogy a problémák miatt természetesen mindenkit kárpótolnak majd, méghozzá három Kobolds & Catacombs paklival, amelyek valamikor január elején jelennek majd meg ajándékként a Battle.net fiókunkban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)