Hirdetés

Hearthstone: Heroes of Warcraft - szállingóznak az új kártyák

|

Voltak, akik türelem híján adathalász módszerekkel kezdték el kideríteni, milyen lapokkal bővülhet majd a Hearthstone-beli gyűjteményünk, de lassan már hivatalos forrásból is megismerkedhetünk pár új kártyával.

Hirdetés

Miután a hétvégi PAX Easten bejelentette a Blizzard a Hearthstone: Heroes of Warcraft következő egyjátékos kalandját, néhány technikailag is képzettebb rajongó úgy döntött, beleturkál kicsit a Blizzard oldalaiba, hátha talál egy-két infót az új kártyákról. Szerencsére az adathalászok mellett most mát a kiadó is elkezdte csöpögtetni a tudást arról, mire is számíthatunk a Blackrock Mountain-ben.

Néhány kártyát és képet már a PAX-es bejelentéskor megkaptunk, azóta viszont befutott az első boss, és néhány újabb kártya hivatalos bejelentése is, amik a Blackrock szelleméhez hűen a Dark Iron Dwarf frakcióhoz kapcsolódnak. Ezek az egységek "rendesen bírják a gyűrődést, a lények java, akik a Blackrockot népesítik be, ki tud osztani egy kiadós pofont, vagy az elszenvedett sebzést jótékony hatásokká alakítják át" - mesélte róluk a Blizz egyik munkatársa.

Az új kaland 31 kártyája közül egy sámán lapot (Lava Shock), egy harcosoknak szánt kártyát (Axe Flinger), és egy karakterosztálytól függetlenül használható miniont (a már korábban is látott Dark Iron Skulker) is bemutattak nekünk, amikkel kapcsolatban már most rengeteg lehetséges kombó jutott eszünkbe. Szokás szerint katt a képekre a teljes méretért, illetve a galériában folyamatosan találhattok majd újabb és újabb lapokat, ahogy bejelentik őket.

Ti várjátok már az új kártyákat, vagy még a decemberi kiegészítő darabjaival egészítitek ki a gyűjteményt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)