Hirdetés

Hearthstone - így lopd el az ellenfeled körét

|

Vannak emberek, akik tényleg rájöttek, hogy Nozdormu mire jó. El lehet vele passzolni mások köreit.

Hirdetés

Valljuk be itt és most (hiszen csak magunk vagyunk), hogy Nozdormu nem a Hearthstone készletének leghasznosabb lapja. Az idősárkány azon kívül, hogy egy 8/8-as test, nem sokat tesz hozzá az életünkhöz, inkább csak elvesz belőle, és 15 másodpercre redukálja ellenfelünk és saját köreinket is.

Van egy pakli a Hearthpwn leírásai között, ami elméletben sikerrel alkalmazza Nozdormut. Ugyanis ha kijátsszuk a sárkánykomát, majd a Pandaren Brewmastert és ezután még egy Pandaren Brewmastert valamint aktiváljuk a pandák képességeit (visszavesszük kezünkbe egyiket a másikért) és ezt játsszuk el újra és újra, majd átadjuk a kört partnerünknek, a sok bent ragadt animációval megfosztjuk ellenfelünket a lépéstől, hiszen a kötelezően lefutó effektek után már nem marad ideje bármit is cselekedni. Így néz ki ez a gyakorlatban:

Próbáljátok ki ha tudjátok, amíg a Blizzard el nem rontja a bulit egy javítással. Legalább egy napra hasznossá válik Nozdormu is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)