Hirdetés

Hearthstone - rengeteg új lap és egyéb tartalom szivárgott ki

|

Bár a nagyközönség még nem telepítheti a Hearthstone legújabb frissítését, a patch már ott van a Blizzard szerverein, így néhány szemfüles felhasználó már most megnézhette az új hősöket, és azt, hogy kezeljük ezentúl a gyűjteményünket.

Hirdetés

Sokan rákattantak a Witcher 3-ban játszható kártyajátékra, a Gwentre, de azért a Blizzard aranytojást tojó tyúkja, a Hearthstone sem panaszkodhat, most például az új hősök, és a bemutatkozó Tavern Brawl játékmód miatt szállingóznak vissza azok, akik egy ideje porosodni hagyták a paklijaikat. Kivételesen megnézhetjük, ezek hogy néznek ki a játékban, mielőtt az újdonságokat tartalmazó patch élesedne.

A HearthPwn csapatának sikerült kibányásznia a patchet a Blizzard szervereiről, és gyorsan feltöltöttek egy videót arról, hogyan is néz ki a bolti felület, ahol megvásárolhatjuk a nem olyan rég leleplezett alternatív hősöket. Megmutatják azt is, hogyan kezelhetjük majd a gyűjteményünket, minden paklinkhoz kiválaszhatjuk majd, melyik hőst és melyik hátlapot szeretnénk használni. A hősök között egyébként választhatunk kedvencet is, ez lesz az alapértelmezett külső azoknál a deckeknél, ahol nem választunk.

Ha már szóba kerültek a hátlapok, a kibányászott fájlokból úgy tűnik, kapunk egy különleges darabot, ha Samsung Galaxy eszközről jelentkezünk be, bár a pontos feltételeket még nem ismerjük. Belenézhetünk a Tavern Brawl móddal bekerülő kártyákba és hősökbe is, az előbbiek közül egyébként jó néhány legendary kap helyet. Bónuszként meghallgathatjuk a frissen bekerülő zenéket és az új hősök szinkronját, illetve vethetünk egy pillantást az új mód kezelőfelületére is. Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, kattintsatok ide!

Nektek hogy tetszenek a Hearthstone újdonságai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)