Hirdetés

Hearthstone: Heroes of Warcraft - valódi sportként is zseniális lenne (videó)

|

Rendkívül ötletes TV-reklámot találtak ki a Blizzard gyűjtögetős kártyajátékának, amiben úgy küzdenek meg a Hearthstone: Heroes of Warcraft kártyáin látható minionok, mintha valódi sportolók lennének.

Hirdetés

Akár azt is hihetnénk, hogy a Hearthstone: Heroes of Warcraft mára olyan népszerű - mind a játékosok száma, mind az általa generált bevétel alapján -, hogy nincs szüksége reklámra, de a Blizzard úgy gondolta nem árt neki egy kis népszerűsítés, így egy kiváló tévés hirdetéssel támogatta meg az egyébként sem ismeretlen játékot.

A rendkívül ötletes reklámban a játéktábla eseményei egy valódi arénában elevenednek meg, viszont a közönségnek várnia kell egy kicsit a minionok közötti akcióra, mert amint a játékban is oly sokszor szembesülünk ezzel, egy buszról Hearthstone-ozó srác mielőtt ténylegesen lépne, még szórakozik egy kört. 

A tévés reklám kiegészítéseként érkező videó pedig csak a hab a tortán, ahol egy Ogre Brute pont úgy nyilatkozik a korábbi teljesítményéről, ahogy mondjuk az ESPN-nek szoktak a betanult mondatokat ismételgető profi sportolók.

A Blizzard fejlesztőinél már csak a marketingesei ügyesebbek. Hogy tetszett a reklám?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)