Hirdetés

Hearthstone - így üthetsz le 80 HP-t egy kör alatt (videó)

|

Reménytelennek tűnhet az a Hearthstone-meccs, ahol neked már csak egy életerő-pontod maradt, az ellenfeledre pedig még nyolcvanat kéne sebezni...

Hirdetés

Az egyik ok, amiért imádjuk a Hearthstone-t, az a lehetetlen győzelmek esélye, amiket látszólag reménytelen helyzetekből lehet kihozni. Egy YouTuber, televisionfodder egy ilyen fordításról töltött fel egy videót, amikor egyetlen egy HP-ja maradt, ám mivel sikerült (volna, ha egy ellenfele nem adja fel közben a meccset) egy kör alatt nyolcvanat sebeznie, mégis nyert.

A még teljes 30 életerővel, mellé pedig 50 páncéllal rendelkező warriort egy több kör alatt előkészített kombóval sikerült térdre kényszerítenie. A kártyák költségét csökkentő (a Blackrock Mountainben bekerült) Empreor Thaurissan kijátszásával sikerült elérnie, hogy egy kör alatt (egy Echo of Medivh segítségével) négy Sorcerer's Apprentice-t tudjon kijátszani, amik négy ponttal csökkentették a Hearthstone-ban használt spellek költségét. Ezeken kívül még kijött a 10 manából Archmage Antonidas is, aki minden varázslat kijátszása után a kezébe adott egy tűzlabdát, ami mivel eredetileg négy manába kerül, ebben a helyzetben ingyen volt, gyakorlatilag végtelen sebzést lehetővé téve.

Bár ezt a kombót sem a legjobb érzés elszenvedni, a Nozdormu-trükkel ellentétben ez nem fog kikerülni a játékból, hiszen teljesen szabályos, és nem kevés előkészítést is igényel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)