Hirdetés

Hearthstone - fizetős az új Brawl, de nagyot lehet nyerni vele

|

Csak a tudásodon múlik, hogy bukod a befektetett összeget, vagy nagyobb értékű nyereménnyel távozol, mint amennyit beleöltél az eseménybe.

Hirdetés

Szokás szerint szerdán jön az új Tavern Brawl a játékba, de az eddigiektől némileg különbözni fog. Például más lesz a neve. Tényleg, ezt most Heroic Tavern Brawl módnak keresztelték el.

Alapvetően a brawl játékmódok minden Blizzard játékban arról szólnak, hogy rendhagyó szabályok mellett kell megpróbálni győzedelmeskedni. A mostani Hearthstone brawl azért Heroic, mert a szokottnál értékesebb a jutalom, viszont nevezési díjat kell befizetni. A próbatételen csak az vehet részt, aki bedob 9,99 dollárnak vagy 7,99 angol fontnak megfelelő összeget (kb. 2700 Ft), vagy 1000 HS aranyat. Ez az összeg nem csak megtérülhet, aki jól játszik, a többszörösét kaphatja vissza. Az alábbi videóban a játék két tervezője, Dan Emmons és Pat Nagle is beszélt kicsit a Heroic Brawlról.

Az alábbi táblázat megmutatja, pontosan hogyan kerülnek kifizetésre a jutalmak. Egy győzelemért 2 pakli jár, tizenkét nyert mérkőzés után pedig már 50 csomag kártya, kb. 1100 Arcane Dust és ugyanennyi arany, illetve 3 arany Legendary lap. Ezt a 12 győzelmet úgy kell összehozni, hogy 3-nál több meccset nem buktok el. De ez már a csúcs.

Az egész megmérettetés teljesítményalapú, tehát a nyeremény mértéke egyenes arányban nő a megnyert meccsek számával. Ha ne adj' isten valaki sok bal lábbal kelt és már az elején egyhuzamban bukik 3 játékot, az vigaszdíjként 1 csomag kártyát kap. Kőkemény kártyaharcoknak nézünk elébe…

Végszóként (mondatként) pedig csak annyit, hogy egy sima pakli 100 HS aranyba kerül. Jó számolgatást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)